Potato Salad with Peas and Carrots Recipe
وصفة سلطة البازلاء و البطاطا و الجزر
المكونات (ingredients)
- 2 medium-size potatoes
حبات بطاطا متوسطة الحجم 2
- 3 carrots 3 حبات من الجزر
- Peas بازلاء
- 2 tablespoon of Olive oil ملعقتين من زيت الزيتون
- Olive زيتون
- 1 egg بيضة
- Salt ملح
- Black pepper فلفل أسود
- Chopped onion بصل مفروم
- Tuna التونة
إرشادات (Directions)
1. Peel carrots and potatos
قشر البطاطا و الجزر
2. Place the potatoes, carrots and peas into a large pot and cover with
salted water. Gently boil them and do not overcook.
ضع البطاطا والجزر والبازلاء في وعاء كبير، وغطهم بماء مملح. إسلقهم بلطف دون الإفراط في ذلك
3. boil the egg إسلق البيض
4. Cool and cut potatoes and carrots in small dice.
قم بتبريدهم وقطع البطاطا والجزر إلى مكعبات صغيرة
5. In a bowl, mix the boiled vegetables with chopped onion
في وعاء، اخلط الخضار المسلوقة مع البصل المفروم
6. Add salt, black pepper and olive oil
يضاف الملح والفلفل الأسود وزيت الزيتون
7. Garnich the salad with olive, Tuna and egg. Then, serve.
زين السلطة بالتونة و الزيتون و البيض. ثم قم بتقديمها
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire