Tunisian Kefteji
وصفة الكفتاجي التونسي
المكونات (ingredients)
-2 potatoes 2 حبات بطاطا
-2 tomatos 2 حبات طماطم
-2 zucchini 2 كوسة
-2 green chilli pepper 2 فلفل أخضر حار
-3 eggs ثلاث بيضات
- Oil for frying زيت للقلي
- salt ملح
- Chopped parsley بقدونس مفروم
- A half teaspoon of Harissa نصف ملعقة صغيرة هريسة
- salt ملح
- Chopped parsley بقدونس مفروم
- A half teaspoon of Harissa نصف ملعقة صغيرة هريسة
إرشادات (Directions)
1. Peel the potatoes and cut then peel the zucchini, divide them into circles then and salt
قشر البطاطا و قطعها ثم قشر الكوسة و قسمها إلى دوائر و أضف الملح
2. Cut tomatoes into large chunks and season with salt
قطع الطماطم إلى قطع كبيرة و تبلها بالملح
3. Heat oil in a frying pan and fry the potatoes and zucchini and peppers
4. Oil is placed in a pan on the fire then break the eggs and fry over easy
يوضع الزيت في مقلاة على النار ويكسر البيض فوقه ويقلى
5. Add a little oil in another pan fry the tomatoes
أضف القليل من الزيت لمقلاة أخرى ثم إقلي الطماطم
6. Place all in a large bowl and add Harissa, then hold 2 knives and cut
spray the salt and mix. Finally, sprinkle parsley over it
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire