How to prepare stuffed potatoes
طريقة تحضير بطاطس محشية
المكونات (ingredients)
 -2 potatoes      2 حبات بطاطا
- 3 eggs                      ثلات بيضات
- Chopped parsley            بقدونس مفروم
- A half teaspoon of salt   نصف ملعقة صغيرة ملح
- A half teaspoon of black pepper نصف ملعقة صغيرة فلفل أسود
- A half teaspoon of Harissa    نصف ملعقة صغيرة هريسة
 - A  teaspoon of curcuma      ملعقة صغيرة كركم
-  Liver cut into small pieces       
 كبدة مقطعة لقطع صغيرة
- A tablespoon of olive oil   ملعقة كبيرة من زيت الزيتون
- Chopped  onion              بصل مفروم
- Minced garlic                      ثوم مفروم
- Oil for frying    زيت للقلي
- Half teaspoon of baking powder         نصف ملعقة صغيرة من خميرة 
الحلويات
 إرشادات  (Directions)
1. Peel and cut potatoes 
قشر وقطع البطاطا
2. Parboil potatoes. Add to boiling water  some salt
أسلق البطاطا. أضف لماء السلق بعض الملح
3. Heat oil in a  pan and then put the onion and 
garlic, then add  liver  
يسخن  الزيت في وعاء ثم يوضع فيه البصل و الثوم ثم 
يضاف الكبدة
4.  Heat the frying oil in an other pan
 نسخن زيت القلي في مقلاة أخرى
5. Stir well and then season with salt, black 
pepper, turmeric and  harissa
يحرك جيدا ثم يتبل بالملح و الفلفل الأسود و الكركم والهريسة
6. After stirring the ingredients for a few minutes, 
add the parsely 
بعد تحريك المكونات لبضع دقائق, أضف البقدونس  
8. Add 1 egg to the mixture
أضف بيضة للخليط
إضافة 1 ملعقة كبيرة من فتات الخبز و نصف ملعقة صغيرة من خميرة الحلويات و  جبن مبشور
10. Form the potatoes into balls and add the stuffing. Flatten the balls slightly with your fingers. Dip in egg and then dunk in crushed bread
كون البطاطا على شكل كرات و أضف إليها الحشوة. إضغط عليها قليلا بالأصابع و 
إغمسها في البيض ثم لفها في الخبز المطحون
11.  Fry in oil 
 يقلى في الزيت

























 
 
 
 
 
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire