How to prepare stuffed potatoes
طريقة تحضير بطاطس محشية
المكونات (ingredients)
-2 potatoes 2 حبات بطاطا
- 3 eggs ثلات بيضات
- Chopped parsley بقدونس مفروم
- A half teaspoon of salt نصف ملعقة صغيرة ملح
- A half teaspoon of black pepper نصف ملعقة صغيرة فلفل أسود
- A half teaspoon of Harissa نصف ملعقة صغيرة هريسة
- A teaspoon of curcuma ملعقة صغيرة كركم
- Liver cut into small pieces
كبدة مقطعة لقطع صغيرة
- A tablespoon of olive oil ملعقة كبيرة من زيت الزيتون
- Chopped onion بصل مفروم
- Minced garlic ثوم مفروم
- Oil for frying زيت للقلي
- Half teaspoon of baking powder نصف ملعقة صغيرة من خميرة
الحلويات
إرشادات (Directions)
1. Peel and cut potatoes
قشر وقطع البطاطا
2. Parboil potatoes. Add to boiling water some salt
أسلق البطاطا. أضف لماء السلق بعض الملح
3. Heat oil in a pan and then put the onion and
garlic, then add liver
يسخن الزيت في وعاء ثم يوضع فيه البصل و الثوم ثم
يضاف الكبدة
4. Heat the frying oil in an other pan
نسخن زيت القلي في مقلاة أخرى
5. Stir well and then season with salt, black
pepper, turmeric and harissa
يحرك جيدا ثم يتبل بالملح و الفلفل الأسود و الكركم والهريسة
6. After stirring the ingredients for a few minutes,
add the parsely
بعد تحريك المكونات لبضع دقائق, أضف البقدونس
8. Add 1 egg to the mixture
أضف بيضة للخليط
إضافة 1 ملعقة كبيرة من فتات الخبز و نصف ملعقة صغيرة من خميرة الحلويات و جبن مبشور
10. Form the potatoes into balls and add the stuffing. Flatten the balls slightly with your fingers. Dip in egg and then dunk in crushed bread
كون البطاطا على شكل كرات و أضف إليها الحشوة. إضغط عليها قليلا بالأصابع و
إغمسها في البيض ثم لفها في الخبز المطحون
11. Fry in oil
يقلى في الزيت
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire