vendredi 7 octobre 2016

Pizza dough عجينة البيتزا 


Pizza dough
  
  عجينة البيتزا

 
 المكونات  (ingredients)
- 4 cups flour        طحين أربعة أكواب

-1 teaspoon salt  ملعقة صغيرة ملح 
-2 teaspoon sugar        ملعقتين صغيرتين سكر

- 2 tablespoon of olive oil  

  2  ملاعق كبيرة من زيت الزيتون
     -Water ماء  
- 4 1/2 teaspoon Yeast, instant dry

    

 ملاعق و1/2  صغيرة من الخميرة الجافة الفورية
 

إرشادات  (Directions)
  
        
1. Mix all ingredients and don’t stop kneading until you

 get a soft and elastic dough. Now shape it into a ball.



 تخلط جميع المكونات ولا توقف العجن حتى

تحصل على عجينة لينة ومرنة. الآن شكلها
 على شكل كرة.
 


2. Lightly grease a large bowl with olive oil, then set

 the dough inside. Cover tightly with plastic wrap 

 in a warm place for about 1 hour.


إدهن وعاء كبير بزيت الزيتون، ثم ضع العجين

 في الداخل. غطي بإحكام بغطاء بلاستيكي في
 مكان دافئ لمدة 1 ساعة
  


3.  After an hour or so the dough should have doubled in size.

  Punch it down to release the air.



بعد ساعة أو نحو ذلك سيتضاعف العجين في الحجم.

 إضغط على العجين بواسطة قبضة اليد للتخلص
  من الهواء


 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

6 easy ways to remove nail polish stains from clothes طرق سهلة لإزالة بقع طلاء الأظافر من الملابس 6

Nail polish might give you the extra color you want, but if you've ever spilled or slipped while attempting an at-home manicure, you kno...