Tunisian brick recipe   
  وصفة البريك التونسي
المكونات (ingredients)
- 4 eggs                      أربع بيضات
 - Chopped parsley            بقدونس مفروم
-  2  medium-size potatoes        
2 حبات بطاطا  متوسطة الحجم 
-  Brick      بريك  
-  salt    ملح
- A half teaspoon of black pepper نصف ملعقة صغيرة فلفل أسود
- A half teaspoon of Harissa    نصف ملعقة صغيرة هريسة
 - A  teaspoon of curcuma     نصف ملعقة صغيرة كركم
- Chopped  onion              بصل مفروم
- A tablespoon of grated cheese    ملعقة كبيرة جبن مبشور

- Tuna              التونة
         
         
- Oil for frying    زيت للقلي
إرشادات  (Directions)
1. Boil potatoes, peel then cut into cubes
أسلق البطاطس و قشرها ثم قطعها لمكعبات
2. Heat oil in a  pan 
يسخن  الزيت في مقلاة 
3. Mix parsley, potatoes, onions and tuna
أخلط البقدونس و البطاطس و البصل والتونة
4. Season with spices and harissa
تبل بالتوابل و الهريسة
5. Add eggs and cheese to the mixture
أضف البيض و الجبن للخليط
6. Fold the brick in the form of triangles. Put on each sheet a little of the mixture and then fry the brick
أطوي أوراق البريك على شكل مثلاثات. ضع في كل ورقة القليل من الخليط ثم قم بقلي البريك 
7. Serve the brick
قدم البريك










Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire